Actualitatea Legislativă Națională și Europeană privind Drepturile de Autor: Array - Stancu, Radu (Danubius Universitas, 2020)
Prezentul legislativ european și național este într-o dinamică constantă având un dublu scop: (1) facilitarea liberei circulații a persoanelor, a mărfurilor, a capitalului ori a datelor prin armonizarea legislațiilor naționale; (2) actualizarea codificărilor legislative cu jurisprudența constantă a instanțelor naționale și europene.