Destin Sfaramat - Voinea, Daria (Danubius Universitas, 2022)
Vreau sa-ti desenez pe spate o constelatie, Sa ma joc cu fiecare stea din gandul tau Si sa o pun la locul ei. Sa-ti fac zambetul un planetar intreg Si ochii tai sa ma priveasca, Asa cum privesc eu luna. Sa-mi trasezi usor pe brate Linia orizontului in care vreau sa vedem rasaritul, Sa ma faci un inel in jurul planetei tale, Sa ma saruti pe obraz, undeva, Intre Saturn si Marte.