Tribut adus eroului Danubius-ului profesor Benone Pușcă - Michael, Steve O. (Danubius Universitas, 2023)
O zi, nu deosebita de cea de astazi, cu soarele strapungand norii Si cerurile zambind pamantului O astfel de zi a facut lumii un dar pe nume Benone Pusca Trudnica viata trebuie sa fi avut In era comunista brav a trebuit sa fie Lupta pentru existenta a trebuit s-o indure Lupta pentru libertate i-a fost scrisa in destin Prin ea, intregul sau spirit s-a inaltat.