Exercitii lirice - Istode, Sorina (Danubius Universitas, 2023)
Te infruptai din carnea mea cu nesat in noptile cu luna plina, Iar in zorii nesiguri, descompusa, vulnerabila, scoasa parca din cartile cu basme pentru copii, ma abandonai fara urma de remuscare.