Un maestru inegalabil al limbii lui Voltaire: Array - Sandache, Cristian (Danubius Universitas, 2020)
S-a stins CONSTANTIN FROSIN (1952-2020), profesor universitar, unul dintre cei mai importanți cunoscători și traducători români ai limbii franceze. Opera lui este impresionantă: circa 40 de volume de autor, la care se pot adăuga alte 200 de volume, reprezentând traduceri din română în franceză și invers. A fost, totodată, un eseist interesant și un poet inspirat.