Efectele pandemiei asupra psihicului și comportamentului uman: Array - Susanu, Neaga (Danubius Universitas, 2021)
Apariția pandemiei a determinat o schimbare a comportamentului uman a stilului de viață și a realității în care trăim. Aproape toți oamenii erau concentrați pe activitatea profesională pe succesul în plan profesional, social, familial. Odata cu apariția pandemiei cu toții a trebuit să ne adaptăm situației nou create, regulilor/legilor nou apărute pentru a supraviețui virusului COVID -19.